ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΤΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠ[ΑΝΤΟΣ

 

Χώρισε ο Μπεν Άφλεκ. Λέμε ένα από τα ονόματα στον κόσμο του Χόλυγουντ. Χώρισε από ποιαν; Δεν προλαβαίνει ο ρεπόρτερ να βρει την άκρη. Ο σταρ, λέμε για τον συγκεκριμένο Μπεν Άφλεκ με το σκληρό και βαρετό βλέμμα, μια τα φτιάχνει με το νέο κορίτσι του Τζαίημς Μποντ (φώτο), μια με άγνωστη πιτσιρίκα μέσω διαδιχτύου, μια επιστρέφει στην πρώην αρραβωνιάρα Τζένιφερ Λόπεζ.

Είναι οι σχέσεις που δημοσιοποιούνται. Ο ρεπόρτερς δεν γνωρίζει όλες τις σχέσεις, ημερών ή μηνών, όλων των χολυντουνιανών. Και επειδή είναι αστέρες του σινεμά κάθε κίνηση τους, κάθε απόφαση τους παρουσιάζει ενδιαφέρον. Έχει θέση σε κάποια γωνιά στο πρωτοσέλιδο. Γιατί ο κόσμος ψοφάει για γκόσιπ, για κουτσομπολιό, για κλειδαρότρυπα.
Η νέα σχέση του Μπεν Άφλεκ. Η δε πρώην σύζυγος του, η διαζευγμένη επίσης χολυγουντιανή ηθοποός Τζένιφερ Γκάρνερ με τρία παιδιά, μετά από δέκα χρόνια γάμου με τον Άφλεκ, έγινε ζευγάρι μ άλλον, τα 'σπασε και μ' αυτόν τον άλλον, όμως τα ξαναβρήκε με τον άλλον.που είναι έξι χρόνια μικρότερος της.

Σκέπτομαι τον ανώνυμο. Τον Μέγα Ανώνυμο. Τον επικυρίαρχο του γαλαξία μας. Τον ρυθμιστή των πάντων. Τον άγνωστο μέσο άνθρωπο, αυτόν τον οποίον προσκυνούν εξουσίες και μεγιστάνες. Και πάσχουν πως να τον ικανοποιήσουν. Και μελετούν στα μικροσκόπια, με τα πιο σύγχρονα επιστημονικά μέσα, τι γουστάρει σήμερα ο Παγκόσμιος Πελάτης.

Σκέπτομαι, λοιπόν, τον ανώνυμο παίκτη ο οποίος έχει την προδιάθεση να παρακολουθεί κάθε νέα ερωτική(;) σχέση, κάθε χωρισμό κάθε ηθοποιού ή τραγουδιστή. Για πάρτη του τα φτιάχνουν και τα χαλάνε οι αστέρες και για πάρτη του τον ενημερώνουν οι ρεπόρτερ.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΖΙΤ ΜΠΑΡΝΤΩ